Irish Stew of Sindidun - City Of Grigs

Komentari

Dec 2010 - Bane, Kljajićevo Sjajna ste grupa, nastavite u istom stilu :D

Nov 2010 - Tales, Niš Ljudi, kao što vam rekoh na izlasku sa niške svirke - pa vi razbijate breee! Svaka čast, samo napred, željan sam nove svirke!

Sep 2010 - Irish Stew, Sindidun Nažalost, sve majice su rasprodate ali po izdavanju novog albuma planiramo izradu novih majica...:P Bićete obavešteni na vreme!!!

Sep 2010 - Joda, Negde E braćo kad će neke majce nešto da bidne kao da se prepoznajemo po gradu mi koji vas slušamo i poštujemo?

Aug 2010 - Peđa, Zrenjanin Slušao sam vas na motosusretu u Mužlji bili ste fantastični... Samo tako nastavite..

Aug 2010 - Vlada, Knjaževac Slušam vas celo veče, pa rekoh da vas pozdravim. "One way ticket" je nenormalno dobra! Svaka čast! Samo tako nastavite! Vi ste jedini bend u ovom veku koji je uspeo da raspameti ovakvog namćora kao što sam ja! Živi bili 100 godina!

Jul 2010 - Miloš, Prnjavor Svaka čast momci odlični ste :))) Slušao sam vas na Prnjavorstock-u, e da i srećan rođendan samo tako nastavite :))

Jul 2010 - Zoran, Smederevo Drugari, srecan rodjendan!!! Zelim vam jedno stotinjak koncerata i da cujemo taj novi album uskoro! I da se vidimo u Sd-u, naravno! :)

Jul 2010 - Irish Stew, Sindidun Hvala puno na cestitkama!...:)

Jul 2010 - Celtic, Bg Eee pa najdrazi moji SRECAN RODJENDAN il sto bi nasi dragi Irci rekli: Breithlá Sona (ako je Google Translate tacan)...(: za 7. rodjendan vam zelim da izdate taj treci album i da dobijete jos mnoogoo fanova...aj uzdravlje...vidimo se veceras...(: <3