Irish Stew of Sindidun - Lady of New Tomorrow
Irish Stew of Sindidun - New Tomorrow

Komentari

25. April 2017. - Joca, Beograd e.ljuuudi(!)(!)jel svirka u maloj sali(?)shto znachi da tje karte biti u prodaji u petak.ne(?)(?)(heart):)

25. April 2017. - zelenko, Beograd zelenko vam. svima vama. vam. zheli zelenu. punu zelenisha i srecnu. daklem. novu godinu i da puno jos svirate i svirkate.. a mogli bi i reci koliko je upad u petak.u petak?!

25. April 2017. - Irish Stew, Beograd @Jeca - Pa ne znamo. javljeno nam je da je pocetak od 19h. Vidimo se tamo!

25. April 2017. - Milica, Beograd boook(!)(!)Srecna NOVA!! zelim vam puno svirki. ali u bgu..da novi album bude jos bolji. da napredujete & all we need is love. beer+ you(heart)

25. April 2017. - Jeca, Beograd E. a zasto kod vas pise da je svirka u 19h.kad je na 202 najavljuju za 20h? pozzz(heart)

25. April 2017. - ~wece~, Beograd sretjna nova godina(!)(!)da nam porastete veeeliki.da budete zreliji.mnooogo zreliji;)zhelimo vam josh puno snimljenih albuma u istoj postavi...i dragom nam Saletu zhelimo sretju u "Sinesteziji".bitje mu potrebna:)poz

25. April 2017. - Joca, Beograd heeeeej.ljuuudii(!)(!)sretjna vam Nova:{blink}puuuno prodanih karata...love(heart)

25. April 2017. - Neda : ), Beograd eee ljudiiii. srecna nova godinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... i jos milion svircica u njoj! :blush

25. April 2017. - sandra, scg SRECNA NOVA GODINA!!!!! aaaaaa juhuuuuuuu!:):):):):):):):):):)

25. April 2017. - Jin Sun, Srbija Aj bre ljudi javite nam kad imate svirku...Stvarno nije lepo da saznajemo sa flajera i da onda je skacem ko ludaja od srece preko cele knez mihailove!!! JEDVA CEKAM!!!SIGURNA SAM DA CE BITI SUPER KAO I UVEEEKKKKK!!!(heart)(heart)(heart)