Irish Stew of Sindidun - Lady of New Tomorrow
Irish Stew of Sindidun - New Tomorrow

Komentari

27. Jul 2017. - Irina, Beograd Sale.................ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

27. Jul 2017. - Jeca, Beograd Bilo bi super kad bi Sinestezija svirala malo vise nego na onoj svirci na Trgu...Njihov repertoar je odlican... Pozzz za Irish Stew...Super ste.

27. Jul 2017. - Lionheart, Srbija Bio sam na sajtu zadnji put pre oko 3 meseca i vidim da je sve isto!!!!! Jos uvek pise da cemo uskoro moci da skidamo spot za why!!!! Alo Brate koliko je to uskoro!!!godinu dana!! Jak Vam shop. nema sta!! Bend je odlican ali celtsi ostaju ipak No1!!!Nemojte stvarati rivalitet izmedju bendova glupo da se delimo.kad nas je i ovako malo! P.S. Mrzim Narodnjake . lets fight against them!!!! POGUES RULES

27. Jul 2017. - Ognjen, Srbija Jutros sam prvi put čuo vaše pesme i mogu samo da kažem da od danas imate jos jednog slušaoca više. U maju idem za Belfast i Dablin, a vaš album nosim pod obavezno!

27. Jul 2017. - guinness, scg JAOOOOOOOOOOOOO! JOS SAMO PAR DANA!!!!! tntntntnttntntntnntntntnnntntntntntn! e bre jel izasao novi cd??jel mogu ja to negde da kupim? bye bye my dear irish friends:{blink} peace

27. Jul 2017. - TACADUDA@EUNET.YU, SRBIJA :)E BAS SE RADUJEM KONCERTU U PETAK ZNAM DA CE BITI SUPER VELIKI POZDRAV ZA MOG BATU MARETA A I ZA OSTALE CLANOVE VIDIMO SE U PETAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TACA (heart)

27. Jul 2017. - Neda, Beograd eeee ljudiiiii. moram reci da jedva cekam da vas cujem u petak!!!!! zbilja. uzelesmo se ! :) poz!!!

27. Jul 2017. - Irina, scg E. izvinite zbog mojih ispada... Pogotovo Sale... Sorry... Malo sam preterala u onim pismima... Vidimo se danas! :))))))))))))))))

27. Jul 2017. - zelenko, Beograd hajd da vidnemo sta ce biti veceras!! the stew is THE best!!

27. Jul 2017. - Neda, Beograd eeee ljudiiii evo ja dodjoh sad kuci sa svirciceee!! e beshe bas bas bas bas opako & ekstravaginalno & nenadjebivo. i pogotovo jer ste svirali i Rare moments!(heart) jupiiiiiii.... eto . nadam se da se uskoro vidimo! Pax!!!!!:{blink}