Irish Stew of Sindidun - Lady of New Tomorrow
Irish Stew of Sindidun - New Tomorrow

Novosti

Mar 25 2016

Novi spot za pesmu "Heavier Than Sin"

Predstavljamo novi spot za pesmu "Heavier than Sin"
Maj 01 2013

Traži se Lady of New Tomorrow

Tražimo Lady of New Tomorrow, devojku iz publike koja bi želela da učestvuje u našem novom spotu. Sve zainteresovane devojke mogu nam se javiti putem emaila band@irishstew.net sa naslovom "Lady of New Tomorrow".
Okt 29 2012

Izvučeni dobitnici nagradne igre

Bend želi da se zahvali svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, i još jednom da čestita svim pobednicima! Interesovanje je bilo izuzetno veliko, tako da smo pored majica, podelili još nekoliko diskova kao bonus.
Okt 23 2012

Novi fan shop + nagradna igra

Još jedna novost od nas! Od sada na našoj fan shop stranici pored CD-ova možete naručiti i majice i bedževe benda! Povodom toga organizovali smo i nagradnu igru, a oni najsrećniji dobiće po majicu i bedž.
Okt 13 2012

One Way Ticket - Novi spot

Snimljen je novi spot za treći singl sa aktuelnog albuma New Tomorrow. U pitanju je pesma One Way Ticket kojoj ste vi sami dali najviše glasova na našoj Facebook stranici, pa otuda i ideja da se spot snimi baš za tu pesmu.
Sep 29 2012

Irish Stew u emisiji Jelen Top 10

O novostima u vezi sa novim spotom, koncertnom sezonom i nekim od iznenađenja koja bend sprema za svoje fanove, kao i o uticaju irskog zvuka na domaću scenu, Bojan će pričati u gostovanju u emisiji Jelen Top 10, (RTS 2, 22:05).