Irish Stew of Sindidun - City Of Grigs

Novosti

Jun 18 2012

Take Me High na prvom mestu Jelen Top 10 liste

Pesma Take Me High je drugu nedelju za redom na prvom mestu uticajne domaće Jelen Top 10 liste. Prve tropske dane u Srbiji obeležio je pravi letnji hit benda Irish Stew, baš kako i dolikuje.
Jun 10 2012

Irish Stew ponovo na Triskell festivalu u Trstu

Irish Stew se ovog juna vraća u Trst na prestižni keltski festival Triskell. Nakon sjajnog prošlogodišnjeg koncerta, kada su po misljenju publike imali najbolji nastup festivala, bend je dobio priliku da nastupa centralnog festivalskog dana - u subotu 23.06.
Jan 06 2012

Neka i 2012. bude zelena

Došlo je vreme kada prikupljamo utiske iz prethodne godine i kreiramo nove želje, snove i ciljeve za sledeću. Prethodna godina za nas je bila jako uspešna. Puno koncerata, druženja, novi sajt, a kao kruna svega - album New Tomorrow!
Nov 01 2011

Take Me High - Novi spot

Dragi prijatelji i fanovi, ponovo jedno iznenađenje! Bili smo vredni prethodnih nekoliko nedelja i za vas pripremili poslasticu u vidu spota za naš drugi singl sa albuma New Tomorrow.
Oct 06 2011

New Tomorrow

Sa velikim ponosom vam predstavljamo naš III album New Tomorrow. Posle više od tri godine, izlazimo pred publiku sa novim materijalom za koji smo uvereni da vredi svog ovog čekanja.
Sep 12 2011

New Tomorrow - u prodaji od 6. oktobra

Irish Stew sa radošću najavljuje objavljivanje svog trećeg albuma "New Tomorrow". Album, za koji članovi benda kažu da je najbolje što su do sada uradili, izaći će 6. oktobra ove godine.