Irish Stew Of Sindidun
Irish Stew Of Sindidun
Skroluj

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je naš novi singl dostupan na svim digitalnim platformama! Ukoliko još uvek niste preslušali pesmu, učinite to sada.

Preslušaj

Naredni koncerti

Jul 01 Kragujevac Arsenal Fest Detaljnije
Svi koncerti

Komentari publike Ostavi svoj komentar

Neverovatni ste do granice nemogućnosti.. Zaista vam svaka čast za ono što radite, i ono što predstavljate... Jedva čekam da dodjete do Zrenjanina da se družimo... Nikada ne prestajte sa stvaranjem, jer ćete slomiti srca svojh sledbenika.
Leyla, Zrenjanin
You guys truly rock. Will for sure try to catch you Live next time i visit Serbia. Keep it up! :) Greets from Sweden!
Daniel, Landskrona
Phenomenal music! And I do not say that lightly. I have been an audiophile for most of my 64 years. I discovered your group due to my interest, among other genres, in Celtic music. Awesome is too weak a descriptor for you, folks.
Ira Cohen, Weston, Florida, USA
Hi guys, just listening songs and I'm absolutely in love. Your music, lyrics and overall approach to life just hits really deep chord within me. I think you are the last arrow I needed to understand where I want to go with my own music. Keep being awesome, I hope I'll see you live as...
Jirka, Rokycany, CZ
Dovraga! Nije mi jasno kako vas nisam ranije otkrila! Odlični ste!
Adrijana, Osijek
Odlazak na vaše svirke/koncerte tokom mojih studija u Beogradu je uljepšao moje studentske dane. Hvala vam što postojite i nadam se da ćemo se opet sretati. Veliki pozdrav za sve stare, za sve bivše i za sve nove članove benda.
Luka, Nikšić
Great band, hope you will release another album soon, I'm a big fan! Greetings from Uruguay!
Gonzalo, Montevideo
Ljudi,rasturate! Samo naprijed, želim vam svu sreću u budućnosti! Hvala vam za divne tekstove i divnu muziku. Uljepšate mi svaki dan! :)
Ivana, Banja Luka
Fantastični ste, uživam svakodnevno u vašim pesmama, tako su pozitivne i životne. Svaka čast, samo napred!
Neša, Beograd
Promenio sam žanr muzike zbog vas :) Slušam vas svaki dan, jedva čekam neki novi nastup uživo. Super ste, samo tako nastavite!
Miki, Beograd

Albumi

Video Pogledaj sve