Irish Stew Of Sindidun
Irish Stew Of Sindidun
Skroluj

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je naš novi singl dostupan na svim digitalnim platformama! Ukoliko još uvek niste preslušali pesmu, učinite to sada.

Preslušaj

Naredni koncerti

Mar 23 Kragujevac Dom Omladine Detaljnije
Svi koncerti

Komentari publike Ostavi svoj komentar

Great band, hope you will release another album soon, I'm a big fan! Greetings from Uruguay!
Gonzalo, Montevideo
Your music is very good. I am an Irishman I really love to see other nationalities enjoy Irish music too. You have created something beautiful with a Serbian tint to it. Well done. Go raibh maith agaibh (Thank you)
Rob Smith, Waterford, Ireland
I'm so glad that I once watched some stream and heard this group. It's so beautiful! I don't even have a words to explain how beautiful it is. 10/10, thanks so much for your creation. I love you!
Ruslan, Berezniki
Ljudi,rasturate! Samo naprijed, želim vam svu sreću u budućnosti! Hvala vam za divne tekstove i divnu muziku. Uljepšate mi svaki dan! :)
Ivana, Banja Luka
Zaista ste nadmašili sebe! Novi album me je zarobio čim sam ga skinuo. Nema slabih momenata na albumu - ni autorski, ni svirački, ni produkciono. Tekstove neću ni da pominjem. Nekad sam imao običaj da ih čitam pred spavanje. Sve u svemu, ogroman pomak napred, ne samo za bend, već i za srpsku muzičku scenu.
Vlada, Knjaževac
Divan osećaj kada se vraćaš smoren iz škole busom, a na radiju čujes "One Way Ticket" i popravi ti se raspoloženje!
Guess who, Nevermind
Hi guys, just listening songs and I'm absolutely in love. Your music, lyrics and overall approach to life just hits really deep chord within me. I think you are the last arrow I needed to understand where I want to go with my own music. Keep being awesome, I hope I'll see you live as...
Jirka, Rokycany, CZ
Fantastični ste, uživam svakodnevno u vašim pesmama, tako su pozitivne i životne. Svaka čast, samo napred!
Neša, Beograd
Odlazak na vaše svirke/koncerte tokom mojih studija u Beogradu je uljepšao moje studentske dane. Hvala vam što postojite i nadam se da ćemo se opet sretati. Veliki pozdrav za sve stare, za sve bivše i za sve nove članove benda.
Luka, Nikšić
Najbolji band sa ovih prostora. I ne samo band nego na prvom mestu kao ljudi. Puno vam hvala na dobroj svirci i nadam se da ćemo se videti opet uskoro . Puno pozdrava od najvećeg fana.
McLucky, Sremska Mitrovica

Albumi

Video Pogledaj sve