Irish Stew of Sindidun - Lady of New Tomorrow
Irish Stew of Sindidun - New Tomorrow

Komentari

23. Januar 2008. - Bojana, Beograd Prvi put sam bila na vasoj svirci 2007 godine i to u novembru(17.) i najludje sam se provela!!! Jednva cekam vas sledeci koncert, da ponovim to lepo iskustvo! Srecna vam svma nova godina! Jedan veeeeeelllllliiiikkkiiii pozdrav od Bojane!!!

14. Januar 2008. - Sanja, Borca Ja tek sad dosla sebi...Da,da...Pa,posto si ti svima nama cestitao Novu godinu,red je da i tebi neko cestita!:)Marko,sretna i tebi pravoslavna NG!Sve najlepse!Clanove benda sam vec posteno izgnjavila porukama,pa njih necu ni da spominjem...:)Pozdrav!

14. Januar 2008. - Marko, Beograd - Zemun Srecna vam nova godina! Ova nasha :D

13. Januar 2008. - Marko, Beograd - Zemun Svaka cast za svirku u festu! Bilo je previse dobro da bi govorio o tome... Chears

12. Januar 2008. - Sanja, Borca FANTASTICNA SVIRKA SINOC!NE ZNAM KAKO DRUGACIJE DA SE IZRAZIM!OSTALA SAM BEZ RECI.JEDVA CEKAM SLEDECU...DO TADA...BUDITE DOBRI!POLJUBAC!

4. Januar 2008. - Sanja, Borca Ljudi,obavezno da donesete po jednu cokoladicu na sledeci koncert,i date Marku-bubnjaru!Mnogo ih voli,a ja zaboravila da mu kupim...I sad moram da se iskupim!I to debelo!Ljubim vas sve!

4. Januar 2008. - Sanja, Borca Susretali smo se cesto,a da to nisam ni znala.Slusala sam vasu muziku,a da toga nisam bila ni svesna.Dobih vas CD,i osetih kao udar groma...Hvala vam sto ste mi vratili delic srca.Pratim vas,gde god da budete isli...

26. Decembar 2007. - beta, zagreb KST .. a prvo mi padne u oči KSET (zagrebački).. wooooow! ah kad ono ipak ništa :( ajde mogli bi napraviti neki gig i ovdje! pozdrav ivanu ;)

22. Decembar 2007. - TACA, ZEMUN POLJE-TEKSAS E PA OVAKO "NAJBOLJI I NAJVECE POZDRAV IZ TEKSASA ZA NAJBOLJEG I NAJLEPSEG I NAJPAMETNIJEG BATU NA SVETU MARETA TO JEST 'FLOYDA'IZ SALASA KRAJ DUNAVA NARAVNO VELIKI POZDRAV I ZA OSTALE CLANOVE IRSKE BANDE VIDIMO SE U KST-U SEKA TACA

20. Decembar 2007. - Marko, Beograd - Zemun Uzeh karte za KST... Vidimo se 29.