Irish Stew of Sindidun - Lady of New Tomorrow
Irish Stew of Sindidun - New Tomorrow

Komentari

4. Decembar 2011. - Dami, Niš I bilo je tako... Svaka vam čast kako zvučite uživo, bio je pravi doživljaj slušati vas... Nadam se da ću vas videti ponovo u Nišu uskoro... Btw, po meni najlepša pesma sa novog albuma - Lady of New Tomorrow :)

28. Novembar 2011. - Dami, Niš Oduševljena sam... Skinula sam Vaš poslednji album i ne mogu da prestanem da ga slušam... Od prve do poslednje pesme sve mi se jako sviđa... Prosto me je sramota da kažem da do sada nisam ni čula za vas... Sviđa mi se što ste se odlučili za free download izdanje, sajt vam je za svaku pohvalu... Vidimo se u Nišu, ako uživo zvučite makar upola dobro kao na snimku biće to veče za pamćenje:)

26. Novembar 2011. - Boban, Vranje Novi album je W O W, samo napred super ste.....

24. Novembar 2011. - Jovajna, Niš Mnogo mi se sviđa vaš sajt. A i muzika vam nije loša ;) :D

16. Novembar 2011. - Suzana, Valjevo Jedva čekam deveti decembar :)

13. Novembar 2011. - Ana, Novi Sad Fenomenalni ste! Hoću da vas za godinu-dve slušam u punoj Areni! :)

3. Novembar 2011. - ТЕОДОРА, ИСТОЧНО САРАЈЕВО СЈАЈНИ СТЕ! ДОПАДА МИ СЕ И НОВИ АЛБУМ. НЕМАМ ОБИЧАЈ ДА ОСТАВЉАМ КОМЕНТАРЕ, АЛИ ВИ ЗАСЛУЖУЈЕТЕ МНОГО ВИШЕ ОД ТОГА. И НАДАМ СЕ ДА ЋЕМО ВАС УСКОРО ДОЧЕКАТИ И СА ДРУГЕ СТРАНЕ ДРИНЕ.

28. Oktobar 2011. - Marina, Trieste Guys, heard you live just once, but I immediately fell in love with your music! I'm really looking forward to a future opportunity to hear you again. Keep up the good job! Cheers!

26. Oktobar 2011. - BokiKolonija, Smederevska Palanka Prvi put sam vas uživo slušao u Domu Omladine, novembra 2006. godine. Kao veliki obožavalac Irske muzike, a i same Irske, bio sam oduševljen. Drugi i treći album su vam znatno napredovali i nema sumnje da je pred vama blistava budućnost. Veliki pozdrav i nadam se da će te doći i do Smed. Palanke.

24. Oktobar 2011. - Norran, Naissus Novi album je strava... Jednostavno je prelepo iz pepela dići se do sedmog neba, prepustiti se i uživati... ^_^